Matesion.gr

  • Πρόσφατα έργα

  • Πρόσφατα έργα 2

  • Πρόσφατα έργα 3

Screen_Shot_2012-07-18_at_8.38.32_PM

ΑΦΟΙ ΠΑΣΧΑΛΙ∆Η ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Λεπτομέρειες έργου
Screen_Shot_2012-07-18_at_8.40.13_PM

ΗΛΜΑΚ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

Λεπτομέρειες έργου
Screen_Shot_2012-07-18_at_8.41.46_PM

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΚΚΙΝΙ∆ΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Λεπτομέρειες έργου
Screen_Shot_2012-07-18_at_8.43.55_PM

ΧΡΙΣΤΙ∆ΗΣ ΑΒΕΕ

Λεπτομέρειες έργου
impisrounded

ΙΜΠΙΣΟΓΛΟΥ ΤΖΕΜΑΛ & ΣΙΑ ΟΕ

Λεπτομέρειες έργου
xristrounded

ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΑΒΕΕ

Λεπτομέρειες έργου
delivanis

ΔΕΛΗΒΑΝΗΣ ΑΤΕΒΕ

Λεπτομέρειες έργου
samourounded

ΣΑΜΟΥΚΑΤΣΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Λεπτομέρειες έργου
mantrounded

ΜΑΝΤΜΟΥΑΖΕΛ ΑΒΕΕ

Λεπτομέρειες έργου
 

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ)

 

Από τις 9 Ιανουαρίου 2012 όλες οι μισθώσεις ακινήτων θα απαιτούν Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ). Η εταιρία μας μπορεί να ανταποκριθεί εντός 48ωρών για την ταχεία έκδοση του πιστοποιητικού...
Διαβάστε περισσότερα...

 

Πιστοποιημένα Κτηνοτροφικά Υπόστεγα Γουνοφόρων Ζώων

Η εταιρία μας έχει προχωρήσει σε πιστοποίηση σχεδίων από το Κέντρο Ελέγχου Γεωργικών Κατασκευών, κτηνοτροφικών στεγάστρων κατάλληλων για γουνοφόρα (μινκ) ζώα θερμοκηπίου (σύμφωνα με τις ΚΥΑ 281273/27-08-2004 και 5888/03-02-2004)...

Διαβάστε περισσότερα... 

Νομιμοποίηση Γεωτρήσεων

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων γνωστοποίησε ότι παρατείνεται έως και 16 Ιουνίου 2012 η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών από τους αγρότες για την χορήγηση άδειας για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού από αρδευτικές γεωτρήσεις – πηγάδια...

Διαβάστε περισσότερα...

 

Ρύθμιση Αυθαιρέτων Κατασκευών

ay8aireta

Παράταση στη ρυθμιση αυθαιρέτων μέχρι 30 Ιουνίου 2012.

Κεντρικός σκοπός: οριστική διευθέτηση ενός χρόνιου περιβαλλοντικού, οικονομικού και κοινωνικού προβλήματος που δεν επιλύθηκε, επειδή κάθε προσπάθεια ρύθμισης, μετά από το 1983, είχε κυρίως οικονομικό – εισπρακτικό χαρακτήρα και δε δρομολόγησε, ούτε ολοκλήρωσε περιβαλλοντικές και πολεοδομικές αντισταθμιστικές ρυθμίσεις.

Περισσότερα...

Επιχειρηματικότητα των Νέων του Επενδυτικού Νόμου 3908/2011

anaptyksiakos

Με το ειδικό καθεστώς ενισχύσεων της Επιχειρηματικότητας των Νέων ενισχύονται αποκλειστικά επενδυτικά σχέδια που αφορούν στην ίδρυση και λειτουργία πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων στις οποίες συμμετέχουν με ποσοστό άνω του 50% φυσικά πρόσωπα που δεν έχουν υπερβεί το 40ο έτος της ηλικίας τους και ασκούν αποκλειστικά τη διαχείριση των επιχειρήσεων αυτών.

Οι αιτήσεις για την υπαγωγή των επενδυτικών σχεδίων στο ειδικό καθεστώς της Επιχειρηματικότητας των Νέων υποβάλλονται, για το έτος 2011, από 1 Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2011

Περισσότερα...

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ενισχύσεων για Οικολογικές Επιχειρηματικές Προτάσεις

eco

(επιδοτούνται επενδυτικά σχέδια καινοτομίας και εμπορικής αξιοποίησης προϊόντων)

Από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο του προγράμματος CIP EcoInnovation, ανακοινώθηκε πρόσκληση για προτάσεις στον τομέα της οικολογικής καινοτομίας και της εμπορικής αξιοποίησης οικολογικών προϊόντων.

Περισσότερα...

Δελτίο Τύπου - Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

Αναπτυξιακή πρωτοπορία για τον τόπο μας, και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης, αποτελεί η πρώτη πανελληνίως αίτηση χρηματοδότησης επένδυσης στον Νέο Επενδυτικό Νόμο 3908/11, που εκπονήθηκε από την εταιρεία «Matesion Σύμβουλοι Μηχανικοί – Γρηγοριάδης και Σοφολόγης Ο.Ε.»

Πρόκειται για ένα επενδυτικό σχέδιο, το οποίο κατατέθηκε για λογαριασμό της εταιρίας ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ Α.Β.E.Ε. Αφορά στην ίδρυση νέας μονάδας αλευροβιομηχανίας στην πόλη της Πτολεμαϊδας. Τα οφέλη για την τοπική οικονομία, όπως είναι αντιληπτό, θα είναι πολλά, εφόσον κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, ενώ θα ενισχύσει παράλληλα την αγροτική παραγωγή και την γενικότερη οικονομική δραστηριότητα. Οι γνώσεις και η εμπειρία της εταιρείας Matesion Σύμβουλοι Μηχανικοί αποδείχτηκαν ικανές να ξεπεράσουν κάθε γραφειοκρατικό εμπόδιο και να επιτύχουν έναν δύσκολο στόχο, που δίνει λύσεις και εναλλακτικές στις μεγάλες επιχειρήσεις του τόπου μας.

Περισσότερα...

Πρόγραμμα «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα»

epanΤα πρόγραμμα «ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» αποτελεί μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας (ΥΠΟΙΑΝ) – Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας (ΓΓΒ) στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα 2007-2013» (ΕΠΑΕ – ΕΠ.ΑΝ.ΙΙ) που στοχεύει στην δημιουργία και την ενίσχυση καινοτομικής επιχειρηματικότητας ως ισχυρής και ικανής συνθήκης για την παραγωγική αναβάθμιση της χώρας προς αγαθά και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, με ενσωμάτωση γνώσης, ποιότητα και περιβαλλοντική ευαισθησία.

Από 15/07/2011 έως 30/09/2011 θα μπορούν οι ενδιαφέρομενοι να υποβάλλουν τα επενδυτικά τους σχέδια.

Περισσότερα...

Σελίδα 3 από 4

Sample Image

Sample Image

Sample Image